Personvernerklæring

Landstrefftix.no tar i bruk enkelte informasjonskapsler (beskrevet lenger ned) for å innhente informasjon om hvordan brukere av vårt nettsted navigerer på siden. Grunnen til at vi bruker informasjonskapsler er for å kunne lage en bedre brukeropplevelse og for å være sikker på at brukerne av vårt nettsted finner det de er ute etter.

Hva er en informasjonskapsel

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner vår nettside. Informasjonskapsler brukes hos oss for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, eller registrere hvor og hvordan brukeren beveger seg rundt på vårt nettsted.

Informasjonskapsler kan være nyttig både for oss og brukeren av nettsiden vår. Dette for at du som besøker skal oppleve en mer brukervennlig og tilpasset nettside.

Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din. Her kan du normalt angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker. Dersom du ikke ønsker at det skal lagres informasjonskapsler på din datamaskin, kan du forhindre dette ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at du mister funksjonalitet i våre tjenester på nettsiden vår.

Informasjonskapsler på nettsiden ekerperformance.com

Ved å bruke https://landstrefftix.no, aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler fra følgende systemer:

Google Analytics: for statistikk over besøkende og til å se hvilke sider som driver trafikk til nettstedet samt hvilke handlinger brukeren gjennomfører mens de er på vår nettside.

WordPress/WooCommerce: vår publiseringsløsning.

Contact form 7: kontaktskjemaet på vårt nettsted hvor bruker kan sende inn ønske om levering fra våre sammarbeidspartnere under eventets sendetid.

Du finner mer informasjon om informasjonskapsler: https://www.datatilsynet.no/

Personvern
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre nettsiden mer brukervennlig og for besøksstatistikk. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler i vår personvernserklæring. Personvernerklæring
Youtube
Samtykke til å vise innhold fra - Youtube
Vimeo
Samtykke til å vise innhold fra - Vimeo
Google Maps
Samtykke til å vise innhold fra - Google